Betalingen

Aanbetaling

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor een opleiding, cursus, bij- of nascholing ontvang je van ons een bevestigingsmail van je inschrijving. Daarnaast ontvang je een factuur voor het aanbetalingsbedrag.

Voor alle opleidingen, cursussen, bij- of nascholing geldt een aanbetaling van 50,-. Bij de workshops doe je geen aanbetaling maar betaal je in één keer. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Je kunt de aanbetaling direct via iDeal doen of per bankoverschrijving. We sturen je na ontvangst van de aanbetaling een bevestigingsmail van jouw aanbetaling.

Let op: reserveer je een plaats voor een cursus die binnen 4 weken start is er onvoldoende tijd om een aanbetaling te doen, we vragen je dan het volledige bedrag in één keer te betalen.

Betalingswijze

We sturen je 7 weken voor aanvang van de eerste lesdag een factuur voor het resterende bedrag. Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn.

Heb jij je ingeschreven voor de medisch basiskennis of de psychosociale basiskennis voor zorgprofessionals. Je inschrijving wordt door ons doorgestuurd naar onze partner Con Amore. Betaling(en) gaan via hun. Je inschrijving is definitief na ontvangst van de bevestiging van onze partner Con Amore.

Termijnbetaling

Voor de duurdere opleidingen bieden wij de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.