Sepia biedt scholingen aan op het gebied van Zorg & Wellness in Heinkenszand in de provincie Zeeland.

Wat doet Sepia Opleidingen?

Wij bieden erkende scholingen aan op het gebied van Zorg & Wellness. Van een eerste beginnerscursus voor masseur tot een verplichte bijscholing. De cursussen en opleidingen helpen jou om nieuwe kennis te verkrijgen en vaardigheden aan te leren. Ook voor verplichte na- en bijscholingen met studiepunten hebben wij een groeiend aanbod.

Het aanbod van wat wij hebben is ruim maar er ook nog ruimte om te groeien dus dat benutten wij ook! We zijn achter de schermen altijd bezig met zoeken naar de juiste aanvulling op het huidige aanbod. Wij voeren regelmatig gesprekken met potentieel nieuwe docenten. Natuurlijk sluit niet alles en iedereen aan op de visie en missie die Sepia heeft waardoor sommige opties stoppen voor zij aangeboden worden.

Waar kan ik Sepia Opleidingen vinden?

De centrale ligging in Zeeland zorgt ervoor dat wij niet alleen goed bereikbaar zijn voor de Zeeuwen maar ook voor cursisten van buiten onze provincie. Door de zichtlocatie langs de snelweg A58, direct aan de afslag en het gratis parkeren rondom het gebouw zijn we makkelijk bereikbaar.

Waar komt de naam Sepia vandaan?

Als opleidingscentrum met Zeeuwse roots hebben we bewust gekozen voor een merknaam met een Zeeuws tintje; “Sepia Opleidingen”. Het Griekse woord ‘Sepia’ betekent ‘zeekat’. Het witte inwendige skelet (‘zeeschuim’) is o.a. vaak op het Zeeuwse strand te vinden. De zeekat is in de Noordzee de meest algemene inktvis en zet haar eitjes af in de Oosterschelde. Een Sepia heeft daardoor voor ons duidelijk een Zeeuwse verbintenis. Deze bijzondere inktvis maakt gebruik van schutkleuren, zodat zij makkelijk kunnen meebewegen met hun omgeving.

Ook wij bewegen mee in de vraag van de klant. Maar er is meer symboliek. Zo staan de tentakels van de zeekat voor alle richtingen die Sepia Opleidingen op gaat en in de toekomst uit zal zetten.

Benieuwd welke opleidingen en cursussen er de komende tijd bij ons plaatsvinden? In het overzicht vind je het complete programma. Je kunt vanuit de kalender direct de verschillende opleidingen en cursussen bekijken of je daar meteen online voor inschrijven.