Lianne Quist

Lianne Quist werkte jaren geleden in de zorg en besloot in 2001 een opleiding te gaan volgen tot natuurgeneeskundig therapeut. Ze volgde opleidingen voor rebirthing, voice-dialoque en coaching. Bovendien leerde ze masseren, waarin ze zich besloot verder te verdiepen. De vakkennis uit de diverse opleidingen, alternatieve en reguliere trainingen vormen de ideale basis om de juiste balans aan te brengen.

In 2013 kwam ze terug op haar idee van jaren geleden waarin ze fantaseerde over een opleidingsinstituut in Zeeland voor alle beroepsgroepen uit de Zorg en Wellness. Ze besloot het gewoon te doen! Ze huurde enkele ruimtes en begon met het geven van een aantal cursussen.

Het bleek dat de combinatie van haar gevoel bij dit werk en het gebrekkige aanbod van anderen een schot in de roos was. Al snel was zij niet langer de enige docent die lesgaf. En beetje bij beetje groeide het aanbod, de hoeveelheid samenwerkingspartners in de vorm van docenten en andere ondernemers en de locaties. Na 2 verhuizingen hoopt Lianne een langere tijd door te kunnen groeien in Heinkenszand en de harde werkers uit de Zorg en Wellness branches te blijven voorzien van kwaliteitsonderwijs in Zeeland.