Wellness Masseur

Deze opleiding is een uitbreiding op diverse massagecursussen in de categorie Wellness.

Wat houdt de opleiding in

Je kan deze opleiding op twee manieren volgen:

  • door je in te schrijven voor de volledige opleiding
  • of je volgt de opleiding  in je eigen tempo door alle verplichte cursussen los te volgen. Kies je ervoor om de opleiding in je eigen tempo te volgen raden wij je aan om alle cursussen binnen 2 jaar af te ronden.

We masseren in tweetallen, zodat je zelf kunt ervaren hoe de massage voelt.  Naast masseren komen ook werkhouding, de massagetafel en de massageolie aan bod. We werken bewust in kleine groepjes om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.

Na het afronden van deze opleiding heb je een goede basis om een eigen praktijk te starten en/of te gaan werken binnen de Wellness-, Sauna- en Spabranche.

Het is ook mogelijk om af te wijken van de geplande datums, vraag naar de mogelijkheden.

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen

  • Basiscursus Ontspanningsmassage: In de basiscursus leer je diverse massagetechnieken om zo een gevarieerde massage te kunnen geven.  *Dit is altijd de eerste praktijkcursus waarmee je start.
  • Vervolgcursus Ontspanningsmassage: In de vervolgcursus gaan we de technieken uit de basiscursus verder uitwerken. Ook komen gezicht/hoofd en voeten aan bod.
  • Kokosstempelmassage: De massage bestaat uit een scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna ga je masseren met twee verwarmde kokosstempels.
  • Hotstonemassage: Tijdens deze cursus  leer je te masseren met verwarmde stenen. De stenen zorgen voor een intense en diepe warmtemassage, die doordringt in het hele lichaam.

De Ontspanningsmassage is door Lianne ontwikkeld vanuit haar ervaring als Massagetherapeut en Wellness masseur. De massagegrepen komen voort uit een combinatie van beide disciplines.

Studiebelasting

Aanwezigheid op lesdagen

 

 

 

 

  • Grote badlakens (2)
  • Kleine handdoeken (2)
  • Gastendoekje

Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Basiscursus Ontspanningsmassage:
14 en 21 mei 2022
(9:30 tot 15:00)

Kokosstempelmassage:
28 mei 2022
(9:30 tot 16:00)

Hotstonemassage:
11 juni 2022
(9:30 tot 17:00)

Vervolgcursus Ontspanningsmassage:
18 en 25 juni 2022
(9:30 tot 17:00)

Betalingswijze

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

Termijnbetaling

We bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op door te bellen naar 0118-700247 of mail naar info@sepiaopleidingen.nl