Thaise Kruiden­stempel­massage

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie zich gespannen, moe, of opgebrand en lusteloos voelt.

Wat leer ik

Je leert hoe je de stempels met stoom kan verhitten, de warmte helpt de kruiden diep in de huid door te laten dringen om daar de helende werking af te geven. De massage helpt lichaam en geest te ontspannen, te ontgiften, revitaliseren en te verjongen. Tijdens de cursus leren we je de bloedcirculatie te activeren, zodat stress en spanning kunnen worden opgelost.

Van de Thaise Kruidenstempelmassage gaat een therapeutische werking uit, zowel voor de spijsvertering als de weerstand. We leren je over de kruiden, de contra-indicaties en de verschillende technieken voor masseren met de stempels.

De massage bestaat voornamelijk uit effleurages, tappotages en stempeltechnieken. Aan het eind van de cursus kan je een volledige lichaamsmassage geven met de stempels.

Effecten van de massages 

Veel kruiden hebben een kalmerende invloed op ons. Het stimuleert ons fysieke, emotionele, mentale en psychische genezingsproces. Deze stempelmassage ondersteund zowel de spijsvertering als de weerstand. De massage helpt lichaam en geest te ontspannen, te ontgiften, revitaliseren en te verjongen.

 

Vereiste vooropleiding

Massagecursus vergelijkbaar met Ontspanningsmassage Basis

Inbegrepen bij cursus Thaise Kruidenstempelmassage

  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee

Zelf meenemen

  • 2 grote badlakens in een donkere kleur
  • 2 kleine handdoeken in een donkere kleur
  • 1 gastendoekje in een donkere kleur

Let op: Thaise kruiden geven af vandaar dit advies. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Voor deze les is donker ondergoed en kleding wenselijk.

Duur cursus Thaise Kruidenstempelmassage

Eén dag: een lesdag duurt van 9:30u tot 16:00u

De cursus vindt plaats op

4 december 2021

Betalingswijze

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op door te bellen naar 0118-700247 of mail naar info@sepiaopleidingen.nl