Ontspannings­massage (basis)

De basiscursus is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om een massage te kunnen geven.

Hoe verloopt de cursus

We masseren in tweetallen, zodat je zelf kunt ervaren hoe de massage voelt.  Naast masseren komen ook werkhouding, de massagetafel en de massageolie aan bod. We werken bewust in kleine groepjes om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.

Wat leer ik

Je leert diverse massagetechnieken om zo een gevarieerde massage te kunnen geven. De eerste les leer je een stukje van de rug-massage, armen en benen. Op de tweede lesdag leer je nog wat nieuwe grepen op de rug en herhalen we de geleerde technieken van de vorige les. De basis is van groot belang om daarna meer gespecialiseerde massages uit te kunnen voeren of andere opleidingen op het gebied van massage te volgen.

Wat kan ik na de basiscursus Ontspanningsmassage

Nadat je de basiscursus hebt gevolgd kun je een eenvoudige lichaamsmassage geven als hobby. Daarnaast leer je duidelijk waar jouw grenzen als beginnend masseur zijn. Tevens komen contra-indicaties en dergelijke zaken aan bod. Om een volledige zelfstandige lichaamsmassage te leren is het volgen van een vervolgcursus noodzakelijk.

Tussen de lesdagen door kun je thuis oefenen om je de geleerde technieken eigen te maken. We raden je aan om minstens 1 massage per week te geven.

Vereiste vooropleiding

Is niet van toepassing

Inbegrepen bij basiscursus Ontspanningsmassage

  • Syllabus
  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee + lunch

Zelf meenemen

  • Grote badlakens (2)
  • Kleine handdoeken (2)
  • Gastendoekje

Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Duur basiscursus Ontspanningsmassage

Dagcursus: de 1ste lesdag duurt van 9:30u tot 17:00u, de 2de lesdag duurt van 9.30 tot 13.00

De cursus vindt plaats op

2019
9 en 23 november

2020
25 januari en 8 februari
16 en 23 mei
12 en 26 september
7 en 14 november

 

Betalingswijze

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op door te bellen naar 0118-700247 of mail naar info@sepiaopleidingen.nl