Lomi Lomi Massage

Leer deze nieuwe vorm van masseren; gebaseerd op Hawaiiaans lichaamswerk

Wat houdt deze cursus in

In deze cursus leer je de Temple Style Lomi Lomi.  Hierbij masseer je met de onderarmen in een continue flow. Dit geeft je de mogelijkheid om vanuit verbinding met jezelf en de ander een diep werkende massage te geven.

Het is een Hawaiiaanse helingstraditie die zowel op de laag van het fysieke en energetische lichaam werkt als op het bewustzijn.

Wat leer ik

Je leert vanuit een dynamiek en flow te masseren. De doorgaande massagebeweging die je maakt is soms heel klein, soms heel groot en alles daar tussenin.

Je krijgt veel persoonlijke feedback waarbij aandacht wordt besteed aan lichaamshouding, gronding, hoe je optimaal kunt bewegen rond de tafel, en hoe je kan masseren vanuit ontspanning op een manier dat het jouw zo min mogelijk fysieke kracht kost maar tegelijkertijd wel diep werkt.

Naast het masseren leer je ook de Lomi Lomi principes zoals gronding, adem/ritme, verbinding hart en handen, flow en het herstellen van verbindingen. Iedere lesdag wordt een principe uitgediept op fysiologisch -en energetisch vlak en wordt deze geïntegreerd in de massage.

Ook leer je de Flying Dance Meditatie ( Ka’aleleau). Deze meditatie is de basis van de Lomi Lomi Temple Style en ondersteunt de verbinding tussen je hoofd en je lichaam. 

 

Wat kan ik verwachten

Het gaat in deze cursus niet alleen om het leren van de massage technieken (want dan geef je een “gewone massage” met je onderarmen) maar om de beweging (flow) door je hele lichaam te laten gaan, en om je de principes en achterliggende visie eigen te maken.

Verder wordt er van je verwacht dat je tussendoor oefent om de hoeveelheid lesmateriaal te kunnen integreren. Het is daarom van belang dat je over een massagetafel beschikt of deze kunt lenen van iemand.

Vereiste vooropleiding

De Lomi Lomi massage cursus is voor zowel beginners als voor hobby matige en geschoolde masseurs met veel ervaring.

Zelf meenemen

  • Grote badlakens (2)
  • Kleine handdoeken (2)
  • Gastendoekje

Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Duur cursus Lomi Lomi massage

Vijf dagen: een cursusdag duurt van 10:00 tot 17:00

De cursus vindt plaats op

27, 28, 29 oktober en 29, 30 november 2021

Betalingswijze

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

Termijnbetaling

We bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of n

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op door te bellen naar 0118-700247 of mail naar info@sepiaopleidingen.nl