Licentie Verlenging (VOS/NESM)

Deze herhalingslessen zijn nodig om je licentie te verlengen.
  • Wanneer je geen blessure preventie hebt gevolgd is je B-licentie 4 jaar geldig.
  • Heb je ook de opleiding blessurepreventie gevolgd dan is je A-licentie 5 jaar geldig.

Periodieke Herhalingslessen Sportverzorger/Sportmasseur

Omdat het herhalingslessen zijn is het verstandig om vooraf de lesstof goed door te nemen. Per lesdag wordt de anatomie/fysiologie herhaald en tijdens het praktijkgedeelte worden de functietesten, tapen en de massagetechnieken herhaald .

Indeling:
2 avonden onderste extremiteit.
1 avond bovenste extremiteit en romp.

Voor de betreffende avonden krijg je van te voren een studieopdracht om de theorie te kunnen bestuderen. Deze theorie wordt in verkorte vorm herhaald. Daarna volgt praktijk verzorging en massage. Tijdens de lessen wordt je ook op de hoogte gebracht van de recente ontwikkelingen.

Wanneer je al de drie avonden van de herhalingscursus aanwezig bent en naar het oordeel van het instituut voldoet aan de voorwaarden sturen wij je gegevens naar de NESM waarna je een nieuw pasje ontvangt. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een geldig reanimatie diploma.

Let op: Het volgen van de periodieke nascholing / herhalingslessen is verplicht om je licentie te behouden. Indien  je aan de verplichte nascholing voor je licentieverlenging niet heb voldaan dan vervalt je licentie!

Benodigdheden voor de lessen

  • Theorie: cursusboek, pen en papier
  • Praktijk: handdoeken, (hoes)laken, tape.

Het volgende om mee te nemen op de eerste lesavond

  • Oude licentie of kopie
  • 1 recente pasfoto (naam en geboortedatum achterop pasfoto zetten a.u.b.)

Inbegrepen bij nascholing Sportverzorger/Sportmasseur

  • Licentie A of B
  • Koffie & thee

De nascholing vindt plaats op

volgt zsm

Betalingswijze

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€30). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van deze workshop toe.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op door te bellen naar 0118-700247 of mail naar info@sepiaopleidingen.nl