Hoofd Nek Schouder­massage

Soms kan het gebeuren dat je ter plekke iemand wilt masseren zonder dat er handdoeken, olie of een passende ruimte beschikbaar is. Veel mensen pakken iemands schouders beet en beginnen onmiddellijk hard te duwen/knijpen, waardoor de ander schrikt of pijn voelt. Je moet een gebied wat je gaat behandelen altijd eerst strekken en warm maken, voordat je enige druk gaat toepassen.

In deze workshop leer je hoe je dit doet. De handgrepen bij de hoofdmassage verminderen spanning direct, zodat fysieke klachten als branderige ogen of hoofdpijn afnemen. De druk die bij de hoofdmassage wordt uitgeoefend, is langzaam en stevig. Het is een eenvoudige manier om in het hele lichaam spanning los te maken.

Lijkt je het leuk om deze workshop met vrienden of collega’s te volgen, neem vrijblijvend contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Duur workshop

18:30 tot 21:00

Heb je interesse in deze workshop maar is er nog geen datum bekend, laat het ons weten via het inschrijfformulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

De workshop vindt plaats op

 

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op door te bellen naar 0118-700247 of mail naar info@sepiaopleidingen.nl