Bamboe­massage (vervolg)

Wil je meer weten en leren over het werken met diverse bamboestokken, wil je meerdere disciplines toepassen in je massage, dan is deze cursus een mooie aanvulling op de bamboemassage-basis.

Leer klachtgericht te werken.

Door fysieke arbeid en overbelasting van het lichaam ontstaan allerlei klachten. Denk hierbij aan schouder- nek- rug- en arm klachten, maar ook heup, knie en voeten. Om deze klachten te behandelen zijn bamboestokken een bijzonder fijn hulpmiddel.

In deze cursus ga je leren om specifieker te werken door middel van de volgende technieken

  • fricties
  • wiegen
  • schudden
  • triggerpoints
  • guasha
  • bindweefselmassage

Je leert met de diverse bamboemassage tools (andere maten stokken) verschillende technieken toe te passen.

Vereiste vooropleiding Bamboemassage (basis)

Inbegrepen bij cursus

  • Syllabus
  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee

Zelf meenemen
Grote badlakens (2)
Kleine handdoeken (2)
Gastendoekje

Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Duur cursus Bamboemassage

Eén dag: een lesdag duurt van 9:30u tot 17:00u.

Heb je interesse in deze cursus maar is er nog geen datum bekend, laat het ons weten via het inschrijfformulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

De cursus vindt plaats op

9 april 2022

De Bamboe massage wilde ik graag volgen omdat ik steeds meer klanten behandel met klachten op myofasciaal gebied. De massages zijn erg zwaar om de verzuurde spieren en bindweefsel in ontspanning te brengen. Dit bezorgt mij veel pijn aan handen en polsen. Toen dacht ik dat Bamboe massage wel eens uitkomst kan bieden aan mijn eigen problemen.

In deze cursus heb ik geleerd dat je met de Bamboe Tools spieren, fascia, bindweefsel zelfs de organen op vele manieren in verschillende dieptes goed kan losmaken en het hele lichaam kan opschonen. En dat het voor jezelf geen kracht hoef te kosten omdat alles vanuit je eigen gewicht, beweging en ademhaling gaat en zo uren kan volhouden en je grote pijn kan besparen. En zeker belangrijk dat je hiermee ook eerst jezelf goed kan opschonen om veel energie aan de klant te kunnen geven.

Degene die masseren zou ik deze basis cursus en zeker ook de vervolg cursus aanraden om te doen. De technieken en meer word door Christina zeer duidelijk geduldig warmtevol uitgelegd. Ben heel erg blij dat ik cursussen heb gedaan.

Lianne de Waard

Ik ben geïnteresseerd in verschillende massage technieken dus na guasha en klassieke massage was dit een logische volgende stap. Relatief eenvoudige technieken. In de zin van je hebt je handen, een steen of bamboestokken. En je bent klaar om te masseren. Dit in tegenstelling tot hotstone of stempel massage, dan heb je weer pannen etc nodig

Anneke

De basiscursus bamboemassage had ik half jaar geleden reeds gedaan en ik wilde graag mijn kennis en technieken uitbreiden door mee te doen aan de vervolgopleiding. Ik heb geleerd dat ik (nog) beter voor mezelf moet zorgen (voor zover ik dat al niet deed). Eerst jezelf "opschonen", goed in je vel komen te zitten en dat je met deze voorgezette opleiding van de bamboemassage nog veel gedetailleerder kunt werken, met nieuwe en handzame tools. Christina is een fantastisch docent. Ze is kundig, innemend, zacht en hartverwarmend. Het was weer geweldig.

Addy Slager

Betalingswijze

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op door te bellen naar 0118-700247 of mail naar info@sepiaopleidingen.nl