Bamboe­massage (basis)

Leer met de bamboestok, in een rustig tempo, met veel effleurages, een algehele ontspanning te brengen in lichaam en geest. De combinatie van werken met je handen en de bamboestok helpt belaste en vermoeide spieren weer om te ontspannen. Hierdoor kan het lichaam zichzelf sneller en krachtiger herstellen.

Waarom een Bamboemassage

Het doel van de cursus is dat je als masseur een extra vaardigheid leert welke je in elke massage kan toepassen. Tijdens een massage ervaar je weleens dat de spierspanning dusdanig hoog is, dat je er niet doorheen komt met alleen je handen. Door middel van de bamboestok kan je wel het gewenste resultaat bereiken. Omdat de stok een verdeelde druk afgeeft voelt de massage prettig aan terwijl je dit misschien niet zult verwachten.

Wat leer ik

Je leert te werken met de bamboestok om voldoende druk toe te passen zonder je eigen handen te belasten. Dit helpt je gemakkelijker een stevige massage aan te bieden in de praktijk. Het werken met een bamboestok is een speciale techniek die je leert tijdens deze cursus.

Kampioen in massage

Deze cursus Bamboemassage wordt gegeven door een speciale docent Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit, zij is in 2017 namelijk uitgeroepen tot wereldkampioen in massage! Bekijk de samenvattingsvideo van 2017, Christina is gouden medaille winnares in de categorie stoelmassage met bamboe.

Even kijken naar bamboemassage.

Je kunt bij ons een bamboestok kopen

Daarnaast heeft Christina allerlei andere bamboestokken bij zich die wij niet op voorraad hebben maar wel in de les aangeschaft kunnen worden.

Vereiste vooropleiding

Massagecursus vergelijkbaar met Ontspanningsmassage Basis

Inbegrepen bij cursus

  • Syllabus
  • Een certificaat voor succesvol afronden van de cursus
  • Koffie & thee

Zelf meenemen

Grote badlakens (2)
Kleine handdoeken (2)
Gastendoekje

Tip: Trek gemakkelijk zittende kleding aan

Duur cursus Bamboemassage

Eén dag: een lesdag duurt van 9:30u tot 17:00u.

Heb je interesse in deze cursus maar is er nog geen datum bekend, laat het ons weten via het inschrijfformulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Studiebelasting

Aanwezigheid op lesdag

De cursus vindt plaats op

 

Ik heb gekozen om te bamboe massage te volgen omdat ik last van mijn handen kreeg bij stevigere massages en hoopte dat de bamboe mij hier bij kon helpen.
Ik heb diverse massage technieken met de bamboe geleerd en de druk die je hiermee kan geven en dat je hier zelf je spierkracht niet voor nodig heb maar je lichaamsgewicht gebruikt.
Ik beveel de cursus zeker aan, ook wanneer je geen last heb van je handen is de bamboe echt een aanvulling op je massages.

Lies

Ik heb de cursus Bamboemassage gevolgd omdat ik gehoord had dat het een goede aanvulling zou zijn van mijn aanbod in mijn praktijk. Het dieper kunnen masseren en het ontzien van mijn handen trok mijn aandacht.

Ik vond de cursus zeer leerzaam en de cursus was veel meer dan wat ik er van verwachtte. Een waardevol tool om ook jezelf te kunnen behandelen.

Ik beveel deze cursus van harte aan aan masseurs die iets extra’s willen bieden aan hun klanten.

Liesanne

Betalingswijze

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€50). Het resterende bedrag dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn. We sturen je die factuur 7 weken voor aanvang van de cursus toe.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag? Ga dan naar de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op door te bellen naar 0118-700247 of mail naar info@sepiaopleidingen.nl